Inloggen

WANTED: TASTEMAKERS!

In Little C worden de mooiste lofts afgewisseld met horeca en inspirerende werkplekken. Van ruim opgezette bedrijfsruimten en flexplekken tot studio’s voor eenpitters. We hebben nog ruimte voor alléén de beste chef, kunstenaar, cocktailshaker, champagne cracker, sushimaker, pizzabakker, kastelein, sommelier… Om een Deli New York style te openen. Of een Bierboutique. Een Icebar. Een Vegan Sandwich Shop. Een atelier. You name it!

Of heb jij een beter concept en ben jij een échte tastemaker?
Let us know! Stuur dan hier een mail

Misschien hebben wij ruimte in onderstaande gebouwen voor jou beschikbaar:
The Central: 155 m²
The Regal: 122 m²
The Chunky: 154 m²

Workspaces

Vandaag de dag willen mensen werk en privé combineren en doen dat bij voorkeur in een prettige, inspirerende omgeving. Thuis werken, flexwerken, brainstormen in een grand café… de combinatie van woningen en werkplekken zoals die te vinden is in Little C, biedt alles om deze combinatie perfect te kunnen maken.

Visie op werken
Met zo’n 7.200 m² aan loftkantoren en 1.750 m² aan ateliers, horeca en kleine bedrijfsruimten biedt Little C een ideale en inspirerende werkomgeving. Het gonst er van de bedrijvigheid en tegelijkertijd is er volop ruimte voor ontspanning in het naastgelegen park of op één van de sfeervolle pleinen. Met buren als de Hogeschool Rotterdam, het Erasmus MC en de vele culturele hotspots heeft deze omgeving de juiste uitstraling en biedt het de ideale mogelijkheden voor het werken van de toekomst.

Loftkantoren – Beschikbaar vanaf mei 2020
Twee naast elkaar gelegen gebouwen. Per gebouw verhuurbaar oppervlakte van 3.650 m², geschikt voor multi-tenant, eenheden beschikbaar vanaf 300 m².

Ateliers, horeca en kleine bedrijfsruimte – Beschikbaar vanaf mei 2020
Op verschillende plekken binnen Little C zijn in totaal 11 loftgebouwen beschikbaar vanaf 50 m² tot 225 m².

Bereikbaarheid

Werken in Little C in de wijk Hoboken betekent dat je verbonden met de grote uitvalswegen, goed geregeld openbaar vervoer (metrohaltes Coolhaven en Dijkzigt) en (ondergrondse) parkeergelegenheid. Niet verwonderlijk wanneer je bedenkt dat vele grote instellingen op het gebied van zorg, wetenschap en cultuur op een steenworp afstand zitten. Daarbij is kenmerkend voor Hoboken dat er vele routes voor fietsers en voetgangers zijn die de verschillende gebieden in deze wijk logisch met elkaar verbinden en in de toekomst zal door middel van een loopbrug de verbinding naar het Erasmus MC gerealiseerd worden.

Interesse?

Voor meer informatie over workspaces kun je contact opnemen met:
Parc Makelaars Rotterdam (010) – 436 57 00
info@parc.nl | www.parc.nl

Heb je een vraag?

Kijk bij de FAQ of stel hem hieronder.

Ik heb een vraag

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.