Contact

CHOOSE THE LOFT THAT FITS YOUR LIFE

Nog 1 loft for sale

THE XSMALL

Small things made great

42 – 49 m²

Het gaat om de kwaliteit, niet om de kwantiteit! Met The XSmall heb je namelijk 42 m² super efficiënt ingerichte woonruimte. Een groot aantal van dit type heeft daarnaast een terras aan of uitzicht over een van de pleinen.

Door een slimme indeling met één slaapkamer en een living, heb je overal een ruimtelijk gevoel en beschik je over alle comfort die je nodig hebt.

Download inspiratieplattegrond

THE LITTLE

Great lives don't need big houses!

60 – 77 m² + 9 m² terras

Zoek je een maatje groter dan The XSmall? Dan kom je uit bij The Little. Hier heb je de keuze uit een loft of een appartement en circa 20 m² meer woonruimte tot je beschikking.

Kortom, in The Little beschik je over je eigen loft met een ruim terras met uitzicht op een van de gezellige pleintjes van Little C of op de Coolhaven. Wat hetzelfde is, is de handige indeling met één slaapkamer (eventueel met walkin closet) en hoge plafonds voor een ruimtelijke sfeer.

Download inspiratieplattegrond

THE LARGE

Think big!

90 – 97  m² + 9 m² terras

Wie groots denkt, wil groots leven! Met een riante living die ruimte biedt aan een XL eettafel voor heerlijke avondjes eten, drinken en gezelligheid. Maar ook met ruimte voor een comfortabele zithoek en tot wel drie slaapkamers.

Het terras kijkt uit op het fraai aangelegde pleintje van Little C of op de Coolhaven. The Large vind je in verschillende gebouwen en op verschillende verdiepingen. Jouw loft beschikt over hoge plafonds, zodat al je vierkante meters ruimer voelen dan je ooit had durven dromen.

Download inspiratieplattegrond

THE TALL DOWN

Discover inner space

103 – 142 m² + 11 m² terras

Ontdek de The Tall Down en ervaar de fraaie hoge ruimtes en bijzondere indeling. In de grote living van 66 m² bevindt zich centraal een trap die naar de verdieping eronder gaat.

In totaal biedt The Tall Down ruimte aan drie tot vier slaapkamers en heb je een ruim terras op het zuiden met spectaculair uitzicht op de Coolhaven.

Download inspiratieplattegrond

THE TALL UP

Stand tall!

103 – 130 m² + 12 m² terras

Stap binnen in de unieke constructie van The Tall Up. Uitgevoerd met volop stoere industriële materialen. En met bijzondere indelingen voor wie liever buiten de lijntjes kleurt dan in een standaard ruimte leeft…

The Tall Up biedt 125 m² woonoppervlak in de vorm van een loft of appartement, met in de loftvariant een living van 76 m², twee of drie slaapkamers en – heel belangrijk – met een unieke indeling.

Download inspiratieplattegrond

THE VERTICAL

We love the double standard

125 – 173 m² + 19 m² terras

Twee verdiepingen op elkaar met een zee van ruimte en een heerlijk terras, dat is The Vertical in Little C! En door de hoge plafonds voelt je Vertical nog ruimer aan.

Met (optioneel) een vide van circa zes meter hoog, ruimte voor twee of drie slaapkamers én volop licht geeft The Vertical je het gevoel in een authentieke New Yorkse loft te leven. Door de industriële, stoere materialen en grote raampartijen waan je je in de pakhuizen en fabriekshallen waar de oorspronkelijke lofts gerealiseerd werden.

Download inspiratieplattegrond

THE HORIZONTAL

Makes you feel a little small...

123 – 176 m² + 15 – 38 m² terras

Stel je voor: 123 – 176 m² woonruimte op één verdieping, hoge plafonds, een living van 83 m²… Het kan de eerste keer een overdonderende ervaring zijn. Maar hé, als je een standaard doorzonwoning zocht, kwam je hier niet kijken!

The Horizontal biedt een speciale woonervaring voor iedereen die houdt van ruimte, luxe en comfort, maar wel met een stoer randje. The Horizontal kun je kiezen als loft of als appartement – in verschillende gebouwen en op verschillende verdiepingen – maar altijd met een ruim terras van 15 – 38 m² en uitzicht op de Coolhaven of een van de levendige pleinen.

Download inspiratieplattegrond

THE PENTHOUSE

Want to go even bigger?

100 – 270 m² + 18 – 45 m² terras

Altijd al gedroomd van een Penthouse? In Little C heb je keuze uit 11 stuks. Niets is standaard en er is volop keuze voor iedereen. Zo is er een little Penthouse van circa 98 m² met een buitenruimte van maar liefst 18 m². Maar ook kun je kiezen voor een grotere variant met alles op één verdieping.

Of kies je een Penthouse van twee verdiepingen? Want to go bigger? Dan zijn er twee Penthouses met een oppervlakte van meer dan 255 m² met één of meerdere terrassen. Met een loungehoek, een werkplek of een lange eettafel voor eindeloze etentjes; je hebt de ruimte.

Download eerste verdieping inspiratieplattegrond

Download tweede verdieping inspiratieplattegrond

Loft or apartment

You choose!

Kies je voor grote open ruimtes? Of liever een indeling met verschillende kamers? Kies je voor stoere opvallende materialen? Jij kiest wat jou past. Alles kan. Niets moet.

Elke woning in Little C is net iets anders dan die van de buren. In afmeting (van 42 m² tot 270 m²), indeling, hoogte of breedte. Daarnaast kun je in veel gevallen kiezen of je jouw woning als loft of als appartement opgeleverd wilt hebben. En dat maakt een groot verschil. Want, waar een loft zo min mogelijk binnenmuren heeft om een grote, vrij indeelbare ruimte te creëren, biedt een appartement juist een functionele indeling met aparte kamers voor slapen, wonen en werken.

Loft

De loft staat bekend om z’n industriële en stoere ‘look’ met in de keuken een donker stenen blad en zwarte kraan. Maar ook met solide, zwarte stompe deuren en keuze uit bijzonder sanitair. Het schakelmateriaal en deurbeslag zijn ook in zwart uitgevoerd. De loft heeft één ruwe betonnen wand rechtstreeks uit de bekisting en plaatselijk ook ventilatiebuizen in het zicht.

Apartment

Een appartement wordt modern en hoogwaardig afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van lichte materialen in de keuken, de badkamer en het toilet. De afwerking is sophisticated en kenmerkt zich door gebruik van wit, aluminium en metaal.

Heb je een vraag?

Kijk bij de FAQ of stel hem hieronder.
Error: HTTP STATUS 401

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.
[contact-form-7 id=”1007″ title=”Nieuwsbrief”]

Zoekvenster sluiten