Contact

Just around the block

Location

De dynamiek van een metropool is in Little C altijd ‘just around the block’. Zullen we vandaag beginnen met een brunch in Het Park bij de Euromast en daarna doorwandelen naar het Museumpark, de Veerhaven of de Nieuwe Binnenweg? Het is allemaal om de hoek.

Tastemakers
Stap je loft of werkplek uit en geniet van de prettige sfeer in Little C. Onderweg naar je werk bestel je een latte macchiato en een sandwich. En heb je ’s avonds geen zin om te koken, dan wandel je even binnen bij de deli voor een lekkere maaltijd. Enjoy your meal. En o ja, ben jij een tastemaker met een concept dat perfect past in Little C? Give us a call!

A walk in the park

Just around the block

Voor wie niet genoeg heeft aan het Waterfront Park vindt vlak bij Little C Het Park bij de Euromast. Dit park werd in de 19e eeuw aangelegd door tuinarchitect Zocher in Engelse landschapsstijl, met waterpartijen en uitgestrekte grasvelden. Regelmatig zijn hier festivals, zoals de Zomer Zondagen en de Dag van de Romantische Muziek. Bij goed weer is het een ideale plek om te picknicken en te barbecueën of te kiezen voor een relaxte ligstoel bij Parqiet. En laat jezelf ook eens echt culinair verwennen door de sterrenchefs van Parkheuvel.

Stroll the City

Just around the block

Heb je zin om te shoppen of zin in een goed glas wijn? In de Witte de Withstraat en de Nieuwe Binnenweg, met leuke winkels en originele boetieks, kun je meer dan goed terecht en hiervoor heb je geen fiets nodig wanneer je in Little C woont. Ons rondje eindigt aan de overkant van Little C, daar zie je het typisch Rotterdamse pand van De Machinist al liggen. In dit stoere gebouw zit een restaurant waar je de lekkerste gerechten eet. En met een beetje geluk in het zonnetje, met uitzicht op je nieuwe loft!

Vergezichten aan de Veerhaven

Just around the block

Even genoeg kunst en cultuur gehad? Verleg dan je koers naar de Veerhaven voor vergezichten op de indrukwekkende skyline en de constante dynamiek van de binnenvaart. Lekker eten kan hier overal en in elke smaak. Bijvoorbeeld bij het typisch Rotterdamse Grandcafé Loos. Of als je zin hebt in de Franse keuken bij Z&M. Voor Italiaans ga je naar La Pizza. Voor een Indische rijsttafel naar Dewi Sri. Net waar je trek in hebt. Neem hier de watertaxi naar de overkant voor een bezoekje aan het hippe Deliplein op Katendrecht, Hotel New York of voor een cultureel verantwoorde film of jazzoptreden in LantarenVenster.

PARQIET

TASTEMAKER

Niet ver van Little C, in het Euromastpark, vind je de ideale plek om de hectiek van de stad te ontvluchten. Bij Parqiet geniet je in het fraaie park van de rust en ruimte én, de naam zegt het al een beetje, van de gezellig tsjirpende parkieten. Dit prachtige parkcafé met z’n informele sfeer is de hele dag door een ideale ontmoetingsplek. Kies voor een lekker ontbijt met een croissantje en een kop koffie, voor een smaakvolle warme lunch, of voor een gezellige borrel in de namiddag.

bezoek website

Evermore

Tastemaker

Bezoek je Evermore, in het fraaie pakhuis aan de Coolhaven, dan valt als eerste de grote, blinkende koffiebrander op met de stapels zakken koffiebonen. Direct erachter vind je de proefruimte en de espressobar en al snel begrijp je waar het om draait bij Evermore: namelijk het schenken van de beste thee, koffie en chocola. Bovendien vinden ze het belangrijk dat alles zo veel mogelijk biologisch, fairtrade en vers is. Kortom, zeker de moeite van een bezoekje waard!

bezoek website

Waterfront Park

On the banks of Coolhaven

Little C komt aan het water van de Coolhaven, dat achter de Parksluizen ligt. Daardoor is er geen hoge kade nodig en wandel je zo naar beneden door het nieuwe Waterfront Park. Het is precies dat parkje voor het lezen van een goed boek, terwijl je tegen een van de grote bomen in het gras zit. Of je landt hier juist samen met je vrienden, voor een spontane BBQ – met een glas rosé of een gin-tonic. Of vroeg in de ochtend een rondje hardlopen om de stress van de werkweek eruit te lopen…

It’s up to you!

HOBOKEN…

DE BUITENPLAATS VAN DE BINNENSTAD

Hoboken, de Rotterdamse wijk waar Little C ontwikkeld wordt, is in vele opzichten een bijzondere en veelbelovende omgeving. Met de medische, wetenschappelijke en culturele instellingen van internationaal topniveau, wordt het gezien als één van de belangrijkste aanjagers van de Rotterdamse economie. Tel daarbij op dat Hoboken een goede infrastructuur en bereikbaarheid kent en het wordt logisch dat Hoboken een favoriete omgeving is voor velebegrijp je waar de medewerkers van de eerder genoemde instellingen.

In 2030 zal Hoboken dan ook internationaal gezien worden als ‘topmilieu op medisch, wetenschappelijk en cultureel gebied, uniek door de vele ruimte voor lichaam en geest’. Het is schitterend gelegen in het groen en aan het water en daarnaast maken de aangename binnen- en buitenruimtes, de vele sportmogelijkheden en de innovatieve en duurzame huisvesting dit tot een geliefde plek.

Heb je een vraag?

Kijk bij de FAQ of stel hem hieronder.
Error: HTTP STATUS 401

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.
[contact-form-7 id=”1007″ title=”Nieuwsbrief”]

Zoekvenster sluiten