Inloggen

INTERESSE?

Cluser 2 en 3 vanaf 9 maart 2018 for sale!

Good news! Vanaf vrijdag 9 maart zijn de lofts en appartementen van cluster 2 en 3 in Little C for sale. In deze clusters vind je dezelfde typen lofts en appartementen als in de eerste cluster.

Online loftzoeker
Via de online loftzoeker kun jij je vanaf dan oriënteren op de gebouwen en filteren op prijs, oppervlakte, loft type, uitzicht en locatie. Net zo lang tot jij jouw ideale plek in Little C gevonden hebt! Ook is inschrijven op favoriete bouwnummer(s) dan weer mogelijk, tot en met dinsdag 20 maart 2018, 17:00 uur.

Walk-in
Op dinsdag 13 maart organiseren we ook een ‘Walk-in’ in de nieuwe showroom: WAREHOUSE. Iedereen die vragen heeft kan tussen 16.00 en 20.00 uur binnenlopen en de nieuwe brochures van cluster 2 en 3 meenemen. In de WAREHOUSE staan medewerkers van ERA Contour, J.P. van Eesteren en Ooms Makelaars voor je klaar! Adres: Schiehavenweg 14, Rotterdam (gratis parkeren).

Little extra: Cluster 4
In cluster 4 maakt Little C ruimte voor het collectieve woonconcept ‘Co-Living’. Dit is een groep mensen die al vanaf het prille begin meedenkt over Little C. Zij willen hier graag kopen en wonen volgens een woonconcept, vergelijkbaar met die van de deeleconomie. Weten wie je naaste buren zijn, samen zorgdragen voor je omgeving en – als je daar zin in hebt – delen van bijvoorbeeld gezamenlijk ruimte, bijvoorbeeld als werk-, atelier- of ontmoetingsruimte.

Iets dit iets voor jou? Stuur dan een mail naar: jochem.vanlaar@eracontour.nl. Wij brengen  je in contact met de initiatiefnemers – nu een groep sportieve 60+ers uit regio Rotterdam – maar, in Co-Living is iedereen die dit woonconcept aanspreekt welkom. Let us know!

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen? Laat hier onder je gegevens achter.

WONEN

Voor meer informatie over wonen
kun je contact opnemen met:

Ooms Makelaars Rotterdam
(010) – 424 88 88
info@ooms.com
www.ooms.com 

WORKSPACE

Voor meer informatie over workspace
kun je contact opnemen met:

Parc Makelaars Rotterdam
(010) – 436 57 00
info@parc.nl
www.parc.nl

Heb je een vraag?

Kijk bij de FAQ of stel hem hieronder.

Ik heb een vraag
Pagina:
[]

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.

Aanmelden Nieuwsbrief

Pagina:
[]